Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makaron z kukurydzą, fasolą i groszkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

makaron świderki 20 dag
papryka czerwona 1 szt.
kukurydza 1 puszka
fasolka czerwona 1 puszka
groszek 1 puszka
por 1 szt.
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta
majonez 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Makaron z kukurydzą, fasolą i groszkiem

Makaron ugotować w osolonej wodzie, dodać resztę składników tj. paprykę i por pokroić w kostkę, resztę odsączyć. Przyprawić do smaku, połączyć z majonezem. Zamieszać i podawać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak