Składniki:
mięso wieprzowe | 1/2 kg |
mięso wołowe | 1/2 kg |
słonina | 25 dkg |
wątróbka | 20 dkg |
cebula | 3 sztuki |
ziele angielskie | 3 sztuki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
kajzerki | 3 sztuki |
jaja | 3 sztuki |
mięso wieprzowe | 1/2 kg |
mięso wołowe | 1/2 kg |
słonina | 25 dkg |
wątróbka | 20 dkg |
cebula | 3 sztuki |
ziele angielskie | 3 sztuki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
kajzerki | 3 sztuki |
jaja | 3 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: