Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 25 dkg
cebula 1 sztuka
Kucharek przyprawa do potraw do smaku
sałata
masło 1 łyżka
jajko ugotowane na twardo 10 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane pieczarkami

Pieczarki i cebulę posiekać, udusić na maśle. Doprawić kucharkiem. Żółtka utrzeć, dodać pieczarki, wymieszać. Takim farszem nadziewać białka jaj. Układać na liściach sałaty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 11.02.2011 17:36
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak