Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rolmopsy

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

płaty śledziowe 16 szt
musztarda 4 łyżki
kapary 4 łyżki
oliwa 1 1/2 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: rolmopsy

płaty śledziowe moczyć przez kilka godzin, osuszyć papierowym ręcznikiem. Każdy płat posmarować musztarda, zwinąć w rulon, układać rolmopsy w słoju. Posypać pokruszonymi liśćmi laurowymi, ziarnami pieprzu i ziela angielskiego, zalać oliwą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 16.04.2011 09:01
ekstra
Margo1 16.04.2011 09:01
ekstra
Roman5 20.02.2011 17:07
super
bami 11.02.2011 17:34
Uwielbiam rolmopsy! :)
suzana 11.02.2011 17:22
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak