Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

faszerowane jajka na ciepło

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pietruszka
kiełbaska
sól
pieprz
olej
jajko ugotowane na twardo 4

Przepis i sposób przygotowania na: faszerowane jajka na ciepło

Jajka ugotowane w skorupkach przekrawamy na pol wzdluz. Delikatniw yciagamy jajka ze skorupek. Z jajek, posiekanej natki pietruszki i kosteczek kielbaski podmszaonej robimy farsz. Farsz nakladamy w skorupki. Skorupki ukladamy na rozgrzanym oleju farszem do patelni i smazymy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 24.02.2012 14:14
Wow, fajny pomysł.
edyta44 25.05.2011 08:38
no i to bardzo
Gosia32
Gosia32 20.02.2011 13:41
ciekawe:}

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak