Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mus z rabarbaru

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rabarbar 20 dag
woda 1/2 szklanki
cukier 8 dag
białko 3 szt
Żelatyna wieprzowa Prymat 2 lyzeczki
aromat cytrynowy do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: mus z rabarbaru

rozgotowac rabarbar, przetrzec, oslodzic, dodac namoczona i rozpuszczona zelatyne, ubic piane z bialek z lyzka cukru, wymieszac z rabarbaem, wylozyc do pucharka, zastudzic

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jeta72 11.09.2013 11:23
super!!! :-)
dorotka0000025 28.03.2013 13:56
polecam przepis do wyprobowania
kanu83 12.05.2012 17:54
fajny
kanu83 12.05.2012 17:54
fajny
Izabela28 28.04.2012 20:14
pyszny deser:)
motomaniak 03.01.2012 15:08
fajny
dorotka0000025 29.12.2011 14:10
dziekuje za mile komentarze
Magdalena1110 30.08.2011 06:51
fajny deser
MAR3STA 22.04.2011 21:48
świetny pomysł:)
Emilia22 11.02.2011 16:42
fajny sposób na super deserek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak