Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Delikatne schaboszczaki

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

schab bez kości 2 plastry
jaja 2 sztuki
śmietana 50 ml
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Delikatne schaboszczaki

Schab rozbic posolic i doprawic pieprzem. W miseczce jajka połaczyc z 50ml smietany doprawic do smaku i zamoczyc w tej zalewie na cala noc. Nastepnie panierowac w bulce tartej i smazyc na rozgrzanym oleju

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

grazia1 23.02.2011 14:47
palce lizac :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak