Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

podpłomyki

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mąka razowa 4 kubki
kefir 3 kubki
Soda oczyszczona Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: podpłomyki

mąkę wymieszać z kefirem dodać sodę i wyrabiać na gęstą masę formować koło nacinać na krzyż piec ok 40minut w piekarniku 180

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

annagebalska 02.03.2011 11:51
pycha
marchewka 07.02.2011 19:19
Zastanawiam się.. to je się z czymś na słodko - skoro deser? Kiedyś słyszałam o podpłomykach, ale nie wiem z czy to się je?
ewelina63 19.01.2011 08:46
super
Pralinka 03.12.2010 15:30
Lubię podpłomyki :)
wolochski 26.11.2010 22:25
faktycznie ciekawe;)
Justyna70 06.11.2010 09:30
ciekawy
eli82 25.10.2010 12:55
ciekawe
Agnieszka172 23.10.2010 18:47
ciekawy przepis
Magda60 18.10.2010 09:42
zjadlabym
magdalena97 09.10.2010 07:57
a cio to musze sprobowac
aranka 01.10.2010 10:36
słyszalam,ze bardzo dobre
Katarzyna/kate1980 25.09.2010 13:58
super
izoldaaa6 29.08.2010 00:01
ciekawe jak to smakuje
kamilaj 25.08.2010 16:44
nigdy tego nie robilam ale sprovuje
loren83
loren83 26.07.2010 14:22
Przepis z książki kucharskiej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak