podpłomyki

podpłomyki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mąka razowa

    4 kubki
  • kefir

    3 kubki
  • soda oczyszczona

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

mąkę wymieszać z kefirem dodać sodę i wyrabiać na gęstą masę formować koło nacinać na krzyż piec ok 40minut w piekarniku 180

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (15)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

annagebalska

02.03.2011 11:51
pycha

marchewka

07.02.2011 19:19
Zastanawiam się.. to je się z czymś na słodko - skoro deser? Kiedyś słyszałam o podpłomykach, ale nie wiem z czy to się je?

ewelina63

19.01.2011 08:46
super

Pralinka

03.12.2010 15:30
Lubię podpłomyki :)

wolochski

26.11.2010 22:25
faktycznie ciekawe;)

Justyna70

06.11.2010 09:30
ciekawy

eli82

25.10.2010 12:55
ciekawe

Agnieszka172

23.10.2010 18:47
ciekawy przepis

Magda60

18.10.2010 09:42
zjadlabym

magdalena97

09.10.2010 07:57
a cio to musze sprobowac

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat