Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surowka marchwiowo-jabłkowa

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchew 0,5 kg
jabłka 2 sztuki
oliwa 3 łyżki
cukier
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: surowka marchwiowo-jabłkowa

Marchewkę i jabłko obieramy,z jabłka usuwamy gniazda,i ścieramy na tarce o grubych oczkach.Dodajemy oliwę,szczyptę cukru isoli do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

m1monika 03.03.2012 17:10
moja ulubiona!!!
anemon 03.08.2011 08:31
Prosto i smacznie.
Justyna73 11.02.2011 13:16
nie ma to jak surówki własnej roboty, są smaczne i zdrowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak