Grilowane banany

Grilowane banany

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

banany układamy na grillu w skórkach bez obierania ,
grilujemy az skórki stana sie czarne .
Zdejmujemy i delikatnie otwieramy na długość skórki nożem/widelcem (ale nie zdejmujemy )
Dodajemy na wierzch miąszu bitą smietanę i delektujemy sie słodyczą pysznych,ciepłych bananów.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

anna stelmaszczyk

02.05.2015 20:21
Uwielbiam bananki:-)

jeta72

11.04.2011 22:50
Fajny pomysł;)

jogobella231

26.02.2011 18:35
pychotka

marta0906

13.12.2010 15:59
Świętny pomysł

Agnieszka172

28.11.2010 18:41
smaczniutkie

etka

14.10.2010 10:23
pychotka!

tulipan

29.08.2010 15:57
Muszę wypróbować tego przepis

danutaw50

14.06.2010 00:49
Ciekawe :)

grasylwia

06.06.2010 11:03
Lepsze będą te zielonkawe ,z bita smietana fajnie sie zkomponują ale moga byc i żółte ale bez brązowych plamek

gacopierz23

02.06.2010 13:15
Czy banany mają być dojrzałe czy raczej zielonkawe ?

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat