Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Moja zupka pieczarkowa

3.0
(14)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 30 dag
sól
Barszcz biały 1\\ 2szklanki
jogurt naturalny
ziemniaki

Przepis i sposób przygotowania na: Moja zupka pieczarkowa

Pieczarki dokładnie czyścimy, myjemy , kroimy w paski wstawiamy z wodą solimy i gotujemy , w między czasie ziemniaki w kostkę i też wrzucamy . Po godzinie wlewamy barszcz ilość dowolna , dlatego że wszystko zależy czy ma być lekko kwaskowa . Zabielamy i zaprawiamy jogurtem naturalnym z zupą i wlewamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Madziela 15.01.2013 21:55
boska zupka
babcia
babcia 02.09.2012 17:23
jedna z moich ulubionych
Kate131 04.08.2012 07:46
strasznie dawno nie jadłam
matii6 06.05.2011 20:26
bardzo smaczna
Zoso 30.04.2011 10:26
szybki przepis :)
MAR3STA 11.02.2011 12:10
pomysłowa zupka:)
ElizaT 11.02.2011 10:09
zupa pieczarkowa jest bardzo dobra!
alaaa 10.02.2011 19:16
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak