Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

indyk z brzoskwiniami

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

brzoskwinie w puszce 1
przyprawy do drobiu
żurawina

Przepis i sposób przygotowania na: indyk z brzoskwiniami

Filety z indyka przyprawione pieczemy w piekarniku ok 15 min najlepiej w rękawie do pieczenia, zeby piersi byly soczyste. Nastepnie kroimy piersi, dodajmy plasterki brzoskin i polewamy zurawina. Sos ktora wylecial z indyka, zageszczamy maka i polewamy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 28.02.2012 11:47
Apetycznie się zapowiada.
aga130982 18.11.2011 11:14
super
pigila
pigila 16.06.2011 22:22
super
Dorota59 10.02.2011 18:53
pyszne mięsko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak