BISZKOPT CIEMNY

BISZKOPT CIEMNY

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jaja

    6 szt
  • cukier

    1 szklanka
  • mąka tortowa

    3/4 szklanki
  • kakao

    2-3 łyżeczki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Białka ubić na sztywno,dodać cukier i żółtka.Dodać mąkę zmięszaną z proszkiem,na końcu kakao i lekko wymieszać.Wylać na formę do pieczenia.Piec w tem.160-180*c ok.30-40 min.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

ewelina63

19.01.2011 08:47
pycha

buksiak12

18.09.2010 13:48
wygląda smakowicie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat