Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

BISZKOPT CIEMNY

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jaja 6 szt
cukier 1 szklanka
mąka tortowa 3/4 szklanki
kakao 2-3 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: BISZKOPT CIEMNY

Białka ubić na sztywno,dodać cukier i żółtka.Dodać mąkę zmięszaną z proszkiem,na końcu kakao i lekko wymieszać.Wylać na formę do pieczenia.Piec w tem.160-180*c ok.30-40 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelina63 19.01.2011 08:47
pycha
buksiak12 18.09.2010 13:48
wygląda smakowicie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak