Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

babeczki szpinakowe

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

foremki z ciasta
szpinak mrożony 500 g
słodka śmietana 6 lyzek
jajko 1
ząbek czosnku 2
szynka 5 plastrow
żółty ser 5 plastrow
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: babeczki szpinakowe

Szpinak rozmrażamy. Dodajemy czosnek, śmietankę,
jajko, sól oraz pieprz wszystko miksujemy. Nakładamy do foremek, wkładając w międzyczasie do środka kulki zrobione z sera i szynki (pokrojone w kostke szynka i ser i lepimy kulki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

edyta44 14.08.2011 12:29
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak