Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pikantna sałatka z indykiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z indyka 40 dag
ogórek 1/2 szt
pomidor 1 szt
rzodkiewka 1 pęczek
szczypiorek usiekany 1 pęczek
cebula szt
oliwa 7 łyzek
musztarda 1 łyżka
olej do smażenia
ocet winny 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pikantna sałatka z indykiem

Mięso opłukać, oprószyć solą i pieprzem, pokroić w waskie paseczki, obsmażyć na oleju na złoty kolor.Pomidora pokroic w kostkę, a pozostałe warzywa pokroić w talarki, przełożyś wszystko do salaterki i delikatnie wymieszać. Przygotować sos: ocet, musztardę, sól, pieprz i oliwę roztrzepać widelcem. Polać sałatkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 21.12.2012 10:43
super
Pani Domu 29.11.2012 21:00
fajna sałatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak