Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mus z rabarbaru zamrozony

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rabarbar 500 g
cukier 200 g
woda 50 ml
Żelatyna wieprzowa Prymat
kremówka 300 ml

Przepis i sposób przygotowania na: mus z rabarbaru zamrozony

Rabarbar kroimy w kostke i gotujemy z woda i cukrem. Dodajemy zelatyne i smietane. Zamrazamy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 09.07.2012 07:26
mniamm;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak