Pasta Rybna

Pasta Rybna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • śledzie w oleju

    1 konserwa
  • jajka

    4 sztuki
  • cebula

    1 mała szt
  • majonez

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Konserwę rybna rozdrobnić w misce. Zetrzeć do tego jajka ugotowane na twardo. Pokroić cebule w kosteczkę , wymieszać z rybą. Dodać majonez. Wszystko wymieszać, przyprawić do smaku. Smarować chleb, posypywać zieleniną.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

edysia79

07.06.2010 14:32
Usuń to zdjęcie, nie zgodziłam się na jego wykorzystanie. Oryginał jest tutaj: http://przystole.blox.pl/2009/05/Pasta-z-wedzona-makrela.html

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat