Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajka faszerowane szprotkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidor 1 szt.
sałata rzymska 1 szt.
pietruszka natka 1 łyżka
sól, pieprz do smaku
szczypiorek usiekany 2 łyżki
szprotki 1 (w oleju)
jajko ugotowane na twardo 5 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: jajka faszerowane szprotkami

Obrane jajka przekroić na pół, wyjąć żółtka, które należy utrzeć wraz z całą zawartością puszki rybnej, posiekaną natką. Wszystko doprawić sola i pieprzem. Jajka napełnić farszem, ułozyć je na półmisku obłożonym listkami sałaty, udekorować półplasterkami pomidorów, obsypać szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

zbysio 13.03.2011 15:09
ooooooooooooo

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak