Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Naleśniki z farszem parówkowo-grzybowo-cebulowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

naleśniki 4 sztuki
parówki 4 sztuki
grzyby leśne 10 dkg
cebula 1 sztuka
olej do smażenia do smazenia
ser żółty 4 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: Naleśniki z farszem parówkowo-grzybowo-cebulowym

Na garnka wlewamy trochę oleju następnie kroimy parówki w kosteczkę grubszą i cebulę w pół talarki, dusimy to jakieś 5min.
Grzyby leśne (mrożone - podgotowane) wrzucamy do garnka i gotujemy około 20min.
Gdy już farsz mamy gotowy nakładamy go na naleśniki i zawijamy.
Na zawinięty naleśnik kładziemy plasterek sera.

Wkładamy to do rozgrzanego piekarnika do 150sto. do czasu aż ser się nie rozpuści czyli jakieś 5-10min góra, zależy od sera.
Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak