Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z kiełbasą wiejską

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jaja 6 szt
kiełbasa wiejska 15 dag
cebula 1 szt
sól do smaku
boczek 5 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z kiełbasą wiejską

Boczek pokroić w kostkę, zrumienić na patelni. Następnie dodać pokrojoną cebulę i kiełbasę, wszystko razem chwilę podsmażyć. Jajka wbić do garnuszka, dodać odrobinę soli, roztrzepać, wlać na patelnię i smażyć powoli aż się zetnie. Podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 31.01.2014 20:37
Lubię taką jajecznicę.
mirosława4 22.08.2013 11:33
bardzo lubię taką jajecznicę,robię bardzo podobną :)
Maniek2 08.03.2012 08:46
robię taką jest pyszna
Wacław 19.10.2011 08:10
lubię takie śniadanko !
ewa84 18.05.2011 17:43
smaczna
Monika193
Monika193 10.02.2011 07:32
uwielbiam jajecznicę pod każdą postacią.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak