Składniki:
oliwa | |
papryka zielona | 1/2 szt |
grzyby mun | 4 szt |
kiełki fasoli mung | 4 łyżki |
pędy bambusa | 3 łyżki |
marchew | 1 szt |
sos sojowy | |
por | 1/3 szt |
indyk | 300 g |
oliwa | |
papryka zielona | 1/2 szt |
grzyby mun | 4 szt |
kiełki fasoli mung | 4 łyżki |
pędy bambusa | 3 łyżki |
marchew | 1 szt |
sos sojowy | |
por | 1/3 szt |
indyk | 300 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: