Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta z jabłkiem i marchwią do słoików

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta 5 kg
jabła 70 dkg
marchew 1 kg
sól 10 dkg
kminek 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta z jabłkiem i marchwią do słoików

Kapustę poszatkować, wymieszać ze startymi na grubych oczkach marchwią i jabłiem. Dodać sól i kminek. Ubić w glinianym garnku. Po kilku dniach przełożyć do słoików i pasteryzować przez 15 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona51
Iwona51 15.06.2011 12:03
fajny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak