Dip chrzanowy

Dip chrzanowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jogort naturalny

    200 ml
  • chrzan ze słoika

    4 łyżki
  • koperek

    2 łyżki
  • sok z cytryny

    1 łyżeczka
  • sól

    do smaku
  • pieprz czamy mielony Prymat

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Koperek należy opłukać, osuszyć i drobno posiekać. Jogurt zmiksować z chrzanem , posiekanym koperkiem, doprawić do smaku sokiem z cytryny, solą i pieprzem , przed podaniem schłodzić w lodówce.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

IKrakowianka

15.06.2013 23:55
super dip :)

adam1f

02.06.2012 22:42
dobry

Miki

11.03.2012 14:56
fajny

Iwusia

25.07.2011 20:50
smaczny

Edyta38

12.05.2011 12:52
robie taki pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat