Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa grzybowa na włoszczyźnie.

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

grzyby leśne 10 dag
włoszczyzna 20 dag
ziemniaki 4 sztuki
ser topiony 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa grzybowa na włoszczyźnie.

Grzyby przepłukać i zagotować. Oddzielnie zagotować pokrojoną w kostkę włoszczyznę oraz ziemniaki. Dodać grzyby razem z wywarem. Zabielić serkiem topionym, doprawić do smaku. Podawać ze śmietanką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Lidia6 09.12.2011 09:03
uwielbiam zupy grzybowe
Ela15 07.12.2011 11:27
fajna
FAFIK 07.09.2011 21:05
Super!
pacpaw 28.06.2011 17:11
niedługo sezon grzybowy także będzie pysznie
ilka_86 12.03.2011 08:37
moja ulubiona zupa:)
eli82 19.02.2011 17:10
uwielbiam zapach grzybów :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak