Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej z sosem majonezowo-musztardowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryka czerwona 1 szt
marchew 2 szt.
cebula dymka ze szczypiorkiem 1 szt.
majonez 1 łyżka
śmietana 1 łyżka
Musztarda francuska Prymat 2 łyżeczki
sól, pieprz do smaku
kapusta pekińska 1 mała główka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej z sosem majonezowo-musztardowym

Kapustę, cebulę i paprykę drobno pokroić. Marchew utrzeć na tarce warzywnej z dużymi oczkami. Wymieszać, doprawić solą i pieprzem. Majonez,śmietanę i musztardę wymieszać dodać do warzyw, dokładnie wymieszać. Podawać do mięsnych dań.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak