Składniki:
roszponka | 1 pęczek |
cykoria | 4 sztuki |
papryka | 1 sztuka |
boczek wędzony | 25 dag. |
ser żółty | 10 dag. |
oliwa | 1 łyżka |
sos | |
rozmaryn | 1 łyżka |
oliwa | 6 łyżek |
musztarda | 1 łyżka |
ocet winny | 4 łyżki |
sól | do smaku |
roszponka | 1 pęczek |
cykoria | 4 sztuki |
papryka | 1 sztuka |
boczek wędzony | 25 dag. |
ser żółty | 10 dag. |
oliwa | 1 łyżka |
sos | |
rozmaryn | 1 łyżka |
oliwa | 6 łyżek |
musztarda | 1 łyżka |
ocet winny | 4 łyżki |
sól | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: