Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie świąteczne

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

matiasy 1 kg
cebula 3 sztuki
keczup 1 opakowanie
rodzynki 10 dkg
miód 1 łyżka
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie świąteczne

Śledzie namoczyć w mleku. Pokroic na kawałki. Cebulę pokroić i zeszklić na tłuszczu, dodać sparzone rodzynki, keczup i miód. Wszystko ze sobą wymieszać. Polać śledzie.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Miki 11.03.2012 14:56
mniam
mirosława4 12.10.2011 15:58
ciekawy przepis
Iwona51
Iwona51 16.02.2011 14:19
muszą być smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak