Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jejecznica z cukinią

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 5 szt
cukinia 1/2 szt
cebula 1 szt
pomidor 1 szt
masło
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Jejecznica z cukinią

Roztapiamy masełko, dodajemy pokrojoną cebulkę , chwilkę podsmażamy następnie dodajemy pokrojonego pomidora , poszatkowaną cukinię i jajka i smażymy do momentu ścięcia się jajek. Solimy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 17.03.2013 10:56
też takiej jeszcze nie jadłem
ewasylwia 09.02.2011 09:18
takiej jeszcze nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak