Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bitki z baraniny

2.0
(7)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

baranina 600 g
włoszczyzna 1
cebula 1
mąka 1 lyzka
śmietana 0,5 szklanki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: bitki z baraniny

Mięso dzielimy na porcje, zbijamy, przyprawiamy pieprzem, sola i maką. Smazymy na tluszczu. Dodjamey cebulki, podelewamy woda i dusimy. Dodajemy pokrojone warzywa. Zageszczamy smietana wymieszana z maka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marta1371 24.04.2011 20:57
na pewno są dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak