Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka ze szczypiorku po Hiszpańsku

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szczypiorek 200g
pomidory 2
olej 2 łyżeczki
papryka konserwowa parę sztuk
koperek
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka ze szczypiorku po Hiszpańsku

Szczypiorek najpierw umyć , pokroić razem z papryką i koperkiem. Pomidory sparzyć obrać ze skórki , ogórki też obrać i pokroić na kawałki z pomidorami wszystko wkładamy do miksera , dać ole i miksujemy nie długo tylko 30 sekund , a potem to już połączyć ze szczypiorkiem i doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anulka69 19.11.2011 16:44
pycha
ElizaT 11.02.2011 10:23
posadziłam i mi już urósł. Jest w doniczce na kuchennym parapecie ! wyśmienicie smakuje, szczególnie teraz- zimą!
Wojtek8 09.02.2011 10:26
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak