Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane szynką i pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 10 dag
cebula biała 1 sztuka
szynka konserwowa 20 dag
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku
pietruszka zielona do smaku
sos chrzanowy do smaku
jajko ugotowane na twardo 10 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane szynką i pieczarkami

Ugotowane jajka obrać a następnie przekroić na pół i wyjąć żółtka. Cebulę i pieczarki posiekać i przysmażyć. Szynkę i żółtko posiekać oraz sos chrzanowy zmiksować razem dodać przyprawy do smaku i pieczarki z cebulą. Gotowym farszem nafaszerować jajka i posypać pietruszką zieloną. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 23.08.2013 08:16
smaczne są takie jajka
RenataZ-et 17.12.2012 22:47
pycha
Zoso 28.01.2012 23:22
dobre na imprezy
bogumiła3 14.09.2010 22:20
super
IlonaAlbertos 25.07.2010 12:24
Uwielbiam tak przygotowane jajka.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak