Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panga smażona

4.0
(28)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z pangi 3 szt.
cebula 1 duża
olej do smażenia
przyprawy do smaku
Bułka tarta klasyczna Prymat do panierki
jaja 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Panga smażona

Filety opłukać.Cebulę obrać,pokroić, dodać do ryby, Rybę przyprawić przyprawami.NAjlepiej pozostawić na 1 dzień aby ryba przeszła.Fileta obtaczamy w jajku i bułce i smażymy na złoty kolor.Najlepiej pasuje do ziemniaków oraz surówki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

PaniMISIOWA 10.01.2014 12:43
słyszałam, że panga jest bardzo niezdrowa i od tej pory jej nie kupuję...
plocia 13.10.2013 18:31
Smażoną rybkę to i ja bardzo lubię
Barbara/zuza22_85 12.06.2012 20:51
ja też nie mam dobrego zdania o tej rybie
bietka 19.07.2011 12:45
uwielbiam mniam
Ziabela 10.07.2011 14:43
jak ty taką rybę robisz? mi się zawsze rozpada i kruszy, tylko nie wiem dlaczego?? zaduża temperatura? zamala? a może złośliwość rzeczy martwych
gusia1000 28.04.2011 13:38
Dobra ryba, ale się naczytałam o niej złych rzeczy i teraz mam do niej uraz.
Marta98 27.01.2011 20:56
super
gosia47-47 28.11.2010 11:57
super
swic 20.08.2010 13:25
no, cudny przepis
Matik 04.08.2010 11:03
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak