Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

garnek z zieloną fasola

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola zielona 1 puszka
Kura gotowana 25 dag
czosnek 1 ząbek
mleko ½ szklanki
mąka 1 łyżka
sól
pieprz
cukier
Kwas cytrynowy Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: garnek z zieloną fasola

Zagotować pół litra wody, dodać fasolę, gotować chwilę. Mięso kury podzielić na małe kawałki, dodać do fasoli. Czosnek przepuścić przez praskę i rozetrzeć z solą. Mleko rozmieszać z mąką, dodać do fasoli.. przyprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

matii6 01.05.2011 19:59
ciekawy przepis
magical66 28.02.2011 16:08
fajny przepis
alaaa 08.02.2011 18:09
może być dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak