Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

masło szczypiorkowe stanisława

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

masło roślinne 15 dag
szczypiorek 3 łyżki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: masło szczypiorkowe stanisława

Szczypior oczyścić, posiekać. Masło rozetrzeć w misce, dodawać po odrobinie szczypioru wyrabiając cały czas masę. Uformować masło w dowolny kształt pozostawić do 30 minut przed użyciem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kuklik 07.07.2011 20:06
i na grilowany chlebek też
matii6 01.05.2011 20:00
dobre do bułeczki
alaaa 08.02.2011 18:10
super do chlebka
Babciagramolka 08.02.2011 17:18
Fajne - tylko użyła bym masła a nie margaryny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak