Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pizza z mięsem i papryką

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

spód na pizzę 1 szt.
sos pomidorowy 1 szklanka
szynka 30 dag
cebula 1 szt.
papryka czerwona 1 szt.
kukurydza w puszce 1/2 szt.
ogórki konserwowe 3 szt.
Zioła prowansalskie suszone Prymat 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Pizza z mięsem i papryką

Wyrośnięte ciasto wyłożyć na formy. Położyć na papierze do pieczenia. Posmarować sosem pomidorowym i układać na wierzchu dodatki, posypać serem żółtym.
Piekarnik nagrzać do temp. 200 st C. Rozgrzewamy blachę. Wstawiamy pizzę do gorącego piekarnika i pieczemy ok. 20-25 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata106 02.11.2011 19:13
super
ziutula
ziutula 18.03.2011 14:27
pychota.....
ziutula
ziutula 18.03.2011 14:27
pychota.....

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak