Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidorowa jajecznica

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 4 szt.
parówki 1 szt.
przecier pomidorowy 2 łyżki
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta
cebula 1 szt.
olej 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidorowa jajecznica

Na oleju zeszklić posiekaną cebulkę. Dodać pokrojoną parówkę. Gdy będzie zarumieniona, dodać przecier. Wbić jaja, smażyć, aż się zetną. Doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnieszka/picola 28.02.2012 22:05
dobra, też taka robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak