Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

tort

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Biszkopt
Krem:
masło 1
kakao 3 lyzki
spirytus 1 kieliszek
żółtko jajek 2
powidła śliwkowe 1

Przepis i sposób przygotowania na: tort

Na biszkopt upieczony kladzimy powidla, na to krem krem zrobiony z zoltek, spirytusu, kakao, masla. Znowu biszkopt i krem. Pospypujemy starta czekolada i wkladamy do lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 24.02.2012 14:15
Smakowicie się prezentuje.
patusia 09.05.2011 21:09
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak