Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Oscypek z żurawinką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

żurawina 1 słoiczek
masło do podpieczenia
oscypek 2 duży

Przepis i sposób przygotowania na: Oscypek z żurawinką

Oscypki pokroić w plastry o grubości około 1,5 - 2 cm. Masełko ( lub olej ) podgrzać na patelni i kłaść plastry sera. Opiec delikatnie z każdej strony aż oscypek będzie miękki i sprężysty. Gorące serki podawać na talerzyku, a na wierzchu każdej porcji zrobić plamkę z żurawiny.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Papryczka 16.11.2011 16:20
dobre
Zoso 24.10.2011 23:26
lubię ten smak
teresa18 20.06.2011 21:22
pomysłowe
Justyna Jussstiii 18.06.2011 16:05
super
FAFIK 15.06.2011 08:36
Może być smaczne!
Rique 23.05.2011 22:07
ciekawe;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak