Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z białej kapusty z octem balsamicznym

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała 1
koper świeży 1 pęczek
ocet balsamiczny 2 łyżki
marchewka 2
olej z pestek winogron 2 łyżki
cukier 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z białej kapusty z octem balsamicznym

Kapustę szatkujemy, marchew trzemy na średnich oczkach tarki. Warzywa łączymy w dużej misce. Koperek siekamy. Do oleju dodajemy ocet balsamiczny, koperek i szczyptę cukru. Mieszamy i tak przygotowanym sosem polewamy warzywa. Jeszcze tylko odstawiamy na kilka minut w chłodne miejsce i gotowe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

strzelec02 21.08.2015 16:55
Pyszna surówka.
Monika193
Monika193 14.02.2011 21:19
pyszna
Katarzyna/kate1980 08.02.2011 15:25
uwielbiam ją bo jest szybka i łatwa do zrobienia
agnieszka137 08.02.2011 15:18
uwielbiam surówki :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak