Pieczarki nadziewane

Pieczarki nadziewane

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    50 dag
  • szynka wędzona

    15 dag
  • ser żółty

    15 dag
  • jaja na twardo

    3 sztuki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka obieramy,kroimy w drobniutką kosteczkę.Szynkę kroimy w drobną kostkę.Mieszamy razem,doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Pieczarki myjemy,osuszamy, wykręcamy trzonki i napełniamy farszem posypujemy startym serem.Układamy na wysmarowanym oliwą brytfannie i pieczemy 10 minut.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Małgosia6

08.01.2012 14:30
fajne

Anna146

05.08.2011 11:52
apetycznie wyglądają

krysia50

10.06.2011 12:11
ale pyszności

Patrycja33

06.04.2011 18:26
wyglądają pysznie

banditka

02.03.2011 10:34
mniam

msmariusz

06.02.2011 14:53
ładnie wyglądA

rybka

12.01.2011 19:18
dobre

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat