Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z czerwoną kapustą

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola 1 szklanka
ugotowane mieso 20 dkg
sól do smaku
cukier do smaku
czosnek 3 ząbki
majonez
sok cytrynowy
kapusta czerwona 1/3 główki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z czerwoną kapustą

Fasolę namoczyc na noc, następnego dnia ugotować. Kapustę poszatkować, obgotować we wrzątku z dodatkiem soku cytrynowego i cukru. Ostudzić. Ugotowane mięso pokroić w kostkę, wszystkie składniki wymieszać, doprawić, dodac roztarty czosnek. Zalać śmietaną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 03.10.2011 00:25
pyszności
IKrakowianka 01.09.2011 08:13
ciekawe połączenie
Barbara/zuza22_85 07.04.2011 23:27
musze spróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak