Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sok jabłkowo-pomarańczowy

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jabłka 2 kg
pomarańcze 4 szt
cynamon
cukier 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Sok jabłkowo-pomarańczowy

Pomarańcza obrać ze skórki.Jabłka oczyścić. Wycisnąć sok za pomocą sokowirówki.. Dodać cukier oraz cynamon.Wymieszać.Sok najlepiej trzymać do 24 godzin w lodówce. Można zagotować i wlać w buteleczki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

beatkaa153 14.09.2011 08:24
super
gusia1000 15.07.2011 16:44
Samo zdrowie.
gusia1000 15.07.2011 16:44
Samo zdrowie.
Jastinka 10.06.2011 23:37
niezłe
anja3107 08.04.2011 10:18
super soczek
Marzena40 11.03.2011 09:46
pyszny
RenataZ-et 10.02.2011 13:20
Pyszny i zdrowy soczek!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak