Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Seler pasteryzowany w zalewie

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

woda 1 litr
ocet 3 łyżki
Kwas cytrynowy Prymat 2 łyżeczki
sól 1 łyżka
cukier 1/2 szklanki
seler 2 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Seler pasteryzowany w zalewie

Seler obrać i zetrzeć na grubej tarce, dać zaraz do zalewy, zagotować i gotować ok. 10 minut. Włożyć do słoików i pasteryzować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona51
Iwona51 31.12.2011 11:06
super
agata1722
agata1722 12.09.2011 16:02
przydatny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak