Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Warzywka z patelni z kiełbaską

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

groszek konserwowy 0,5 puszki
fasolka szparagowa (mrożona) 200 g
ziemniaki 300 g
fasola czerwona 0,5 puszki
marchewka 2 szt
kiełbasa cienka 150 g
sól
pieprz
Liść laurowy suszony Prymat 2 szt
tłuszcz
brokuły 200 g

Przepis i sposób przygotowania na: Warzywka z patelni z kiełbaską

Kiełbasę pokroić w kostkę.
Ziemniaki obrać, opłukać, pokroić w plastry.
Na patelni rozgrzać tłuszcz, wrzucić wszystkie warzywa, listek laurowy i kiełbaskę.
Wszystkie składniki doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Smażymy na patelni ok 30 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

maciek7 12.08.2011 20:41
pyszne!!!
Iwusia 29.06.2011 22:32
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak