Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łódeczki z pastą rybną

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 2 puszki
cykoria 6 szt.
twaróg 25 g
musztarda 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Łódeczki z pastą rybną

Liście cykori opłukać i osuszyć papierowym ręcznikiem, czosnek przetrzeć przez praskę. Tuńczyka osącz z zalewy, rozdrobnij widelcem,. Twarożek wymieszaj z musztardą i majonezem, dołuż rybę, czosnek. Pastę doprawić solą, pieprzem i odrobiną soku z cytryny. Przełozyć pastę do szprycy z dużym otworem np gwiazdka, wyciskać falę na liście cykorii, schłodzić, przed podaniem udekorować, pomidorem, ogórkiem i koperkiem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Adam12 13.09.2011 13:54
dobre
adam1f 24.06.2011 00:25
pomysłowe
Zośka1 05.07.2010 20:25
polecam, fajne na koację przy świecach
Zośka1 02.07.2010 22:59
łódeczka i nocne rybki
Zośka1 02.07.2010 22:59
łódeczka i nocne rybki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak