Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

borowiki pod parmezanem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 3 łyżki
posiekany koperek 3 łyżki
parmezan starty 1/2 szkl
sól
Pieprz biały mielony Prymat
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: borowiki pod parmezanem

Borowiki umyć, osuszyć, pokroić na kawałki, wrzucić na roztopione w garnku masło, posolić i dusić do miękkości, w razie konieczności dolać trochę wody. Po uduszeniu zdjąć z ognia, dodać posiekany koper, dwa rodzaje pieprzu i wymieszać, każdą porcję potrawy posypać startym serem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Roman5 18.02.2011 17:38
uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak