Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekanka ryżowa z mięsem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 2 woreczki
ser pleśniowy 1 op
sól
pieprz
indyk 300 g

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka ryżowa z mięsem

Ugotować ryż w osolonej wodzie. Ugotowany rozłożyć w naczyniu żaroodpornym. Piersi umyć, pokroić na kawałki, przełożyć do naczynia żaroodpornego na ryż, posolić delikatnie i dodać pieprz. Ser pleśniowy pokroić na plasterki i ułożyć na mięsie. Piec w piekarniku ok 50 min

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jodaj 10.01.2013 12:50
super są takie zapiekanki :) fajny przepis
patusia 07.02.2011 15:46
Ciekawy przpies :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak