Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kiszonej

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta kiszona 250 g
marchewka 1 szt.
jabłko 1 szt.
cebula 1 szt.
oliwa
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kiszonej

Kapustę odcisnąć, posiekać nożem na drobne kawałki. Marchewkę i jabłko obrać, zetrzeć na tarce jarzynowej. Cebulę pokroić w drobną kosteczkę. Wszystkie składniki wymieszać, dodać cukier, pieprz, a na końcu oliwę i wszystko dokładnie wymieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rzenia15 30.08.2011 10:23
bardzo lubię
anoosia 02.06.2011 10:30
ta surówka jest idealna, naprawdę nie wiem co ona w sobie maaaaa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak