Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pijak

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

budyń śmietankowy 1
masło 1 kostka
mleko
powidła śliwkowe (węgierkowe) 1 sztuka
herbatniki 2 duże paczki
wódka 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: pijak

upiec biszkopt z 5 jajek.budyń zagotować na mleku.masło utrzeć i dodawać budyń.na upieczony biszkopt nałożyć powidło,następnie masę a na masę nakładać moczone w wódce herbatniki.całość zalać polewą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina38 01.04.2011 12:37
rewelacyjne ciasto
mala2021 25.03.2011 09:58
pycha
magical66 12.02.2011 18:06
smaczny ten pijak

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak